Selasa, 17 Mei 2011

Rindu classmate


 heyp..!! tetiba terasa rindu plak kat classmate saia dulu-dulu....RINDU

hmm mai saia kenalkan sorang-sorang :

dari kiri ke kanan atas yey :
Esah, Ain, Noreen, Epit, Roy, Mat pet, Afiq, Chip, Kecik, Aisyah, Kerol [saia ], Bob kp
Abu, Sam, Badut, Mando, Nyamuk, Ejat, Paan, Lakai, Pensel,Ajim, Kucai, Sunio

huh...ingat jugak nama diorang suma..dah lama tak jumpa pon saia masih ingat..gudd..!!
hahha.....best siot masa sekulah dulu macam-macam kenangan ader...
hmm pic nie kat empangan kenyir, terengganu....
so, picture nie sebelum nak spm, gathering reramai kat pantai skali, 
tapi picture kat pantai x der lah pulak.......
 
masih segar kat ingatan  lagi, kita orang semua ader wat AZAM skali masa last-last habis mandi kat pantai
pegang tangan ramai-ramai, then, menjerit sampai sakit tekak...hhaha..besttt....!!!
Azam kita orang semua nak cemerlang SPM jer..
yer Alhamdullilah, kita orang semua dapat result yang terbaik jugak akhirnya, bangga juga sebab kita orang nie First Generation Electric dan Electronic pulak...!!
hmmm bangga-bangga....

tapi ader gak classmate kerol yang tak der dalam gambar...hmmm
siapa erk...??

ye ingat-ingat....
hani dengan Ica..hmm diorang tak join pon sebab apa, tu kerol tak tau...


ha..


tu dia...saia dalam bulatan


1


2


3


ha dalam bulatan tu saia..jauh bebenor amik pic nie..!!


hmmm....rindunya classmate saia
harap nty dapat wat
gathering sama-sama..


bila..???


ntah bila lah agaknya...10 tahun lagi...

kah..kah..

time tu pon semua dah kawin kot...
hmm apa-apa jer lah kerol...


hmmm....apa-apa pun EE1 the best..!!






[ tammat ]


Khairul Khamsah Yey

Tiada ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...