Isnin, 23 Mei 2011

Terengganu yey

Trip
Satu

Yeeh...!!!
menghitung hari sudah pon...skarunk tibalah trip saia ke terengganu yey....
best-best..yow...
terbaikkk wokk...

bermulanya perjalan dengan 

Bismillahirrahmannirrahhim..

one

two

yeahhh

dari seri menanti ke bangsar dan ke genting sepah...singgah pulak makan 



hah tukang pembawa kereta..kih2....golak siput
area-area genting lah nie...saia nak poie singgah makan Mc'donald...
yeeh manu utama spicy Mc deluxe lah...



emak saia yang tak abis-abis celoteh....
apa taknya cuak bila abg saia bawak laju
hah mulalah mengomel....ngomel...


hehhe...go Mcd

OMG si chomell

bawu bangun yey...

hmm sichomel lagii

budak qute Qesya

dan lagi

dan lagiii


yewh..

nampak tak m besah dok tergantung baik saja tu...
tu lah destiasi pertama...
isik peruttt dulu...


whoooaaa Mcd

whooaaa

spaicy McDeluxe lah ap lagi

uih sonyum yey qesya....

kalau qesya tak buleh nak buger2 de....
bubur lah jadi pilihan kan...
gigi tak do laie...cmnor nak makan buger..
kihhh


LEPAS MAKAN

ke benta pahang dulu...jemput my sis...
jaoh bebenor umah dia....


yang dopan tu keta akak saia.... mmummy Qesya


masok lah terowong nie....panjang jugak..
sempadan Pahang pulak nie






uihh..sompek laie KEAAMANAN [ peace ]

haha ini saia lah....kah9

jaoh laie....

samapi kat bentong....then belok kanan.....

hmmm simple gile bendaalah nie...tak macam kat tompek saia...sonanti...
indah, cantik, menarikk..

sunglasses pulakk



hmm ingat dah sampai...rupanya lagi 1 jam 45 minit lagi...
tapi terpaksa tambah 25 minit sebab salah masok simpang lah...
haiiiyooo

pekan raub...macam kat pilah jo...
tak best...!!!

dan terus memandu lagi....bosan tahap gaban saia dalam kereta..

jaohh...


dalam pukul 6.49 ptg
sampailah kat LPP BENTA...
tempat my sis kerja...

tido semalam..
dan esok geraklah ke ganu..!!!

na na na ganu kiter er..!!!



hah yang baju kelawar tu lah akak saia..
lama gak dia tguu...
sampai banyak kali call tunjukk jalan da

dan qesya dengan aktiviti dalam kereta...hehhe 
Tidor pulak si chomell nie..

pic yang lebih dekat....chomell...
 tambah pulak Puting birunya ..

hah dah ponek memandu...
ni lah rutin beliau merokok...
bebatang-batang abih 

myvi akak saia...nampak macam tak sabar-sabar nak ke terengganu
nampak erk..
hahha

saia lagi....di LPP BENTA..


qesya bagun torus polok mummynya....

benta house...

hhmm qesya and ayah beliau..
di kedai belakang pejabat akak saia....sempat laie tu...

heeee...
hah...ni hari pertama perjalanan saia dan pamily....
hmmm ngantuk dah nie...tgu keesokan harinya pulak yer...

na na na na na ganu kiter er...!!!






                                                                            bersambung.....

Khairul Khamsah Yey

Rabu, 18 Mei 2011

Design baru yey


ha ini design terbaru kerol...koleksi-koleksi picture kerol lagi....
uiihh..suka betoi..edit mengedit picture nie....besttt..!!!


yey...suka edit pakai nie.....photovisi....

yess...!!! like..






[ tammat ]

Khairul Khamsah Yey

Selasa, 17 Mei 2011

Meaning Khairul Azmi

KHAIRUL AZMI
KKomited
HHarum
AAmanah
IIkhlas
RRamah
UUntung
LLemah-lembut
AAlim
ZZingy
MMesra
IIdealistik
khairul azmi khamsah yey

yey...nama saia ader maksud juga.....
lama juga nak carik ,maksud nama saia....dalam buku pun susah nak cari....
hmm....hepi juga dapat tau maksud nama sendiri.....

hahh..

komited
komited ke kerol nie
.....hmmm..rasanya betulah, kerol mmg komited, sebab kerol rasa, kerol sorang jer yang komited bila ader kerja dalam kumpulan, sebab kumpulan kerol bkn reti sangat nak wat kerja..dan dah nampak sangat...
kerol bersyukur kerana kerol ader sikap komited dalam kerja...

harum 
hahha...kelakarlah,... harum...ntah lah..harum tang mana kerol tak tau..sapa yang dekat ngn kerol tau lah kerol nie harum ke tidak....

amanah
hmm...kerol tak boleh nak menilai yang kerol nie amanah ke tidak...tapi kawan-kawan kerol tau lah kerol nie macam nama.....orang yang kenal kerol jer yang boleh menilai kerol nie amanah ke tidak...kerol sedia menerima pandangan orang lain..

ikhlas
kerol nie ikhlas ke..kah..kah..kah..hmm...sush jugak nak tau...tapi tengok pada situasi kot..

ramah
yes...nie tepat....
kerol mmg ramah sesangat.....sesiapa jer,....tak kisah kenal ke tidak, kerol mudah mesra....
hapy go lucky..!!!...  :)

untung
tang mana untung tu tak tau lah..nak habaq...kah..kah..kah

lemah-lembut
hmmm...lemah lembut....hihihi..mak kerol jer tau kot....kah..kah  :)

alim
alim...hmm...InshaAllah kalau diizin Allah....

zingy..??
kerol tertanya gak apa meaning zingy...lah nak translate kat google pon x der makna ap2....
hampir setengah jam gak nak carik..last-last terjumpa gak link nie zingy ...hmm...sebaik maknanya baik....
hmmm terbaikkk....!!!

mesra
mesra....hmm..betul lah tu.....siapa kenal kerol tau lah...hhehhe

idealistik
saia terjumpa link nie...hmmmmm...idealistik....rasanya betullah tu..hehhe

harap-harap kerol dapat pikul nama mohd khairul azmi dengan sebaik-sebaik mungkin....

hah..yang ini lah budak tu....!!!








[ tammat ]

Khairul Khamsah Yey

Rindu classmate


 heyp..!! tetiba terasa rindu plak kat classmate saia dulu-dulu....RINDU

hmm mai saia kenalkan sorang-sorang :

dari kiri ke kanan atas yey :
Esah, Ain, Noreen, Epit, Roy, Mat pet, Afiq, Chip, Kecik, Aisyah, Kerol [saia ], Bob kp
Abu, Sam, Badut, Mando, Nyamuk, Ejat, Paan, Lakai, Pensel,Ajim, Kucai, Sunio

huh...ingat jugak nama diorang suma..dah lama tak jumpa pon saia masih ingat..gudd..!!
hahha.....best siot masa sekulah dulu macam-macam kenangan ader...
hmm pic nie kat empangan kenyir, terengganu....
so, picture nie sebelum nak spm, gathering reramai kat pantai skali, 
tapi picture kat pantai x der lah pulak.......
 
masih segar kat ingatan  lagi, kita orang semua ader wat AZAM skali masa last-last habis mandi kat pantai
pegang tangan ramai-ramai, then, menjerit sampai sakit tekak...hhaha..besttt....!!!
Azam kita orang semua nak cemerlang SPM jer..
yer Alhamdullilah, kita orang semua dapat result yang terbaik jugak akhirnya, bangga juga sebab kita orang nie First Generation Electric dan Electronic pulak...!!
hmmm bangga-bangga....

tapi ader gak classmate kerol yang tak der dalam gambar...hmmm
siapa erk...??

ye ingat-ingat....
hani dengan Ica..hmm diorang tak join pon sebab apa, tu kerol tak tau...


ha..


tu dia...saia dalam bulatan


1


2


3


ha dalam bulatan tu saia..jauh bebenor amik pic nie..!!


hmmm....rindunya classmate saia
harap nty dapat wat
gathering sama-sama..


bila..???


ntah bila lah agaknya...10 tahun lagi...

kah..kah..

time tu pon semua dah kawin kot...
hmm apa-apa jer lah kerol...


hmmm....apa-apa pun EE1 the best..!!






[ tammat ]


Khairul Khamsah Yey

Isnin, 16 Mei 2011

ying

yey....Ying watak terakhir boboiboy..yey...
terbaik...ying nie cina lah...dengar sore pon dah tau....

jangan lupa ye tgk citer nie yey....!!!
BoBoiBoy    ( cer clik )
setiap Ahad jam 7.00-7.30 mlm
di TV3....


ying


kuasanya : boleh berlari laju, dan hilang kuasa bila ying bersin 
 dan bila ying bersin semula dia kan dapat kuasanya semula.


yey...dah habis dah watak hero dalam kartun boboiboy....
hmm..nty saia postkan entry pasal tok abah sekali yey..
yey...terbaikkkk.....!!!!





[ tammat ]



Khairul Khamsah Yey

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...