Isnin, 1 Ogos 2011

Pertama Ramadhan Pulak....

Rasa lamo bebenor aku tak update blog nie...  lately akumemnag busy tahap cipanlah... ta der time jer...tambah2 aku adeaktiviti baru sepanjang sem 3nie....



Joging...

huh ni sebab nak turunkan berat aku lah.... nipon sebba ader gak housemate aku nak join aku jogging,klo tak jangan harap...ha hari nie pun hari pertama aku berblogging sepanjang 3 minggu lebih kot tak update ape2, hari pertama menyambut ramadhan dan hari pertama menggunakan lappy asus aku untuk berblging.... hah hapy doh....


Tengok tajuk entry aku pon dah tak bleh blakan...macam cina maalap ( cina masok islam)...hhhha yerlahtajukmacam pertama kali sambut bulan ramadhan dan bepose....ok lah tu...
nie sume gara2 fara azmi lah... sehingga timbulnya ayat pertama ramadhan..kih2... so minggu nie aku rasa ok lah...ok habis.....


Sebelum tammat nie..aku nak ucap kat seluruh umat yang beragama islam.... "Selamat menyambut Bulan Ramadhan dan Selamat Menjalani Ibadah Puasa..."....

mood nak raya pulak..kih2....


Khairul Khamsah Yey

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...