Ahad, 12 Jun 2011

Mendidih perut dengan permainan ali baba

Salam semua....
Akibat tak tau hala tuju,
maka,

dengan tak dirancangnya, semalam terlepas lah saia dan family ker taman tema funfair [ hah bunyi cam sedap je kan, ala-ala genting lah...kah..kah.]...

Funfair yer, bukan taman tema genting highland yer....

huh..sampai jer sana teringat plak awal sem dulu-dulu g funfair ngn housemate
[ yang pasti anjang dan hariz ]...tak main pon kat funfair tu jenjalan je lebih.....nak katakan
setiap malam gak kita orang kunjungi...best tengok telatah orang kat funfair nie..

tambah-tambah tempat tikam menikam....
huh pakcik makcik ghairah betol kalau dapat menikam mainan kat funfair tu....

kadang-kadang tergelak gak, terlebih over dari anak-anak dia...
ader sekali tu mak cik tu saia tengok bukan main banyak lagi token dia beli, kiri kanan poket penoh ngan token agaknya....

saia pon ushar baik punya...

rupa-rupanya dia taksub sangat dengan permainan tikam air tin....
haih mak cik-mak cik... ingat ingat lah...

sebaik mak saia tak perangai macam tu....hehhe


Mendidih perot tu main permainan kat funfair nie, 
bukan apa

kadang-kadang menakotkan, yerlah equipment kat situ macam nak tercabot jer...
kepala hotak nie bermain-main gak

ok ke tak benda alah nie....
cuak gak, bautnya kalau tercabot.......huh
Tuhan jer tau

Tapi AlhamdiLLah selamat...

Mendidih perot saia main permainan Ali baba dah lah baru lepas makan sate...
sebaik tak termuntah jer...
 hah siaa dan abg saia

ceh muka cofident siap peace tu...heheh

lebar senyum saia tu...
sebenarnya terpikir gak buatnya termuntah plak..malu den
dah baru lopeh makan....

Funfair senawang

Berpusing-pusing, tapi tak seterok masa kat funfair PD memang terbalik betul...
siap orang tu padam lampu then kitaorang tergantong-gantong kat atas tu 
kepala bawah kaki kat atas...
huh yang tu memang cuak giler......

 hah nie lah yang saia makan sebelum pergi funfair
nasi lemak berlauk rendang....
Sedap jugak...

hah sate tulang saia makn tiga cucuk jer,
tapi effectnya time kat funfair lah....
mendidih-didih perot den...hehhe


habis sudah....seronok gak pegi funfair nie...tambah-tambah kalau ramai-ramai...
memang enjoi lah malam semalam....



Qesya pon suka..agaknya dia pon pelik kot banyak sangat kat lampu kat funfair tu....
tapi mukanya agak teruja jugak..hehhe







[ tammat ]















































































































Khairul Khamsah Yey

Tiada ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...